Loodsmedewerker / Heftruckchauffeur (Fulltime)

Verdi is een bijzondere onderneming met karakter. Één team dat te allen tijden optimale en persoonlijke service garandeert aan haar producenten, leveranciers en klanten over heel de wereld.

Door onze dynamische groeipositie in de markt zoeken we een echte aanpakker die ons loodsteam wil komen versterken. Werkzaamheden bestaan uit orderpicking van volle- en mixpallets, het laden en lossen van vrachtwagens en alle andere voorkomende werkzaamheden in een drukke AGF-loods.


Wat vragen we?

  • Jij hebt een heftruckcertificaat of bent bereid deze te behalen op onze kosten;
  • Je weet van aanpakken en zelfstandig prioriteiten stellen;
  • Je bent collegiaal, professioneel en vriendelijk in communicatie, binnen de onderneming en erbuiten, bijvoorbeeld met chauffeurs van leveranciers en klanten;
  • Jij stelt hoge eisen aan jezelf wat betreft netheid en nauwkeurigheid;
  • Je bent bereid een enkele keer op zaterdag(ochtend) te werken, of wat langer door te gaan als het erg druk is in de loods.

Over VerDi

VerDi is sinds 1998 gevestigd in het kloppend hart van Barendrecht. Wij importeren groenten en fruit van topkwaliteit vanuit de hele wereld en exporteren door heel Europa en erbuiten. De onderneming wordt met veel aandacht voor het welzijn van het team gerund door een ervaren en kundig managementteam.

Wat bieden we?

Een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband met een passend salaris. Je komt in een leuk team te werken binnen een dynamische werkomgeving waar een informele sfeer heerst. Ben jij de juiste kandidaat voor deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief inclusief CV naar:

Marinca Huliselan
E: marinca@verdiimport.nl


Voor eventuele vragen over de functie kan jij bij Marinca terecht op 06-22397731. We kijken ernaar uit om van je te horen!


VerDi Import
Koopliedenweg 38
2991 LN Barendrecht
VERDI: EERLIJK. DUIDELIJK. GEDREVEN.