SAFETY FIRST

Kwaliteitscontrole is voor ons logisch. Maar wat voor ons logisch is, is niet altijd vanzelfsprekend. Daarom houden wij permanent de vinger aan de pols. Is onze kwaliteitsketen gewaarborgd van boomgaard tot Barendrecht. Van verbouwen tot verpakken. En werken we uiteraard volgens strenge voedselveiligheidsnormen. Zo behoren o.a. residu-analyses tot ons standaard pakket.

WIE HOUDEN ONS IN DE GATEN?

FOODCOMPASS

Stichting Food Compass zet zich sinds 2003 in voor het bevorderen van de voedselveiligheid van verse, onbewerkte groenten, fruit en paddenstoelen. Food Compass verzorgt een residu monitoringprogramma en een microbiologisch monitor- en onderzoeksprogramma.

BRC

BRCGS voorheen BRC, staat voor British Retail Consortium Global Standards. De BRC-standaard voor voedselveiligheid bepaalt aan welke eisen organisaties die levensmiddelen produceren moeten voldoen omtrent voedselveiligheid en kwaliteit.